Αγαπητοί συνάδελφοι,
Την Τετάρτη 22/02/2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρά Καφαντάρη, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Μιλένα Αποστολάκη, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γενικός Δ/ντης της Ε.Α.Γ.Μ.Ε. κ. Διονύσιος Γκούτης, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ε και Δ/ντης Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Αθανάσιος Γκανάς, ο Γραμματέας του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων κ. Χρήστος Καβαλλόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΥΝ.ΓΕ.ΜΕ κ. Νίκος Βλαχόπουλος και ο εκπρόσωπος της διοικούσας του Παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩ.ΤΕΕ κ. Σπύρος Ρίζος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΣΕΓ κ. Ευάγγελος Σπυρίδωνος αναφέρθηκε επιγραμματικά στις κύριες μέχρι σήμερα δραστηριότητες του Δ.Σ. που είναι οι δράσεις για την Παιδεία και την ενίσχυση του μαθήματος της Γεωλογίας στην Δ/θμια εκπαίδευση και στα ΙΕΚ, την έναρξη των Θεματικών Επιτροπών Υδατικών Πόρων, Παιδείας, Φυσικών Καταστροφών, Γεωενέργειας, Ορυκτών Πρώτων Υλών και τις κοινές δράσεις – εκδηλώσεις με τους άλλους Γεωλογικούς Φορείς που έχουν στόχο την αύξηση της εξωστρέφειας του ΣΕΓ και την ενίσχυση του επαγγέλματος στην κοινωνία. Επίσης αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου τους επόμενους μήνες.
Οι επίσημοι προσκεκλημένοι απευθύναν χαιρετισμό στην εκδήλωση, η οποία είχε μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του ΣΕΓ και πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα.
Φωτογραφική κάλυψη by Photostyle – Apostolos Kanakis